Hitta bästa säkerhetskopiering online med Backup-guiden

Bästa säkerhetskopiering online. Bild: CC BY SA Kreg SteppeJag får många frågor om vilken som är den bästa tjänsten för onlinebackup. Vilken tjänst som är bäst för dig beror förstås på dina behov. Själv har jag valt Backblaze eftersom de ger obegränsad backupmängd till en låg kostnad.

För att hjälpa dig hitta rätt har jag skapat backup-guiden.se som jag hoppas ska vara Sveriges bästa guide till säkerhetskopiering online via internet. Du kan ange hur många gigabyte data du behöver säkerhetskopiera och då visas de olika tjänsterna och deras månadskostnad. Det finns även möjlighet att hitta backup för Mac OSX, Windows och Linux.

Har du en tight budget kan du börja titta på de tjänster som erbjuder gratis säkerhetskopiering, och har du liksom jag över en terabyte foton som du vill säkerhetskopiera kan du lista de tjänster som erbjuder obegränsad backup.

Jag hoppas backup-guiden kan hjälpa fler att hitta en backuptjänst med rätt pris och rätt funktionalitet för de flesta. Har du svårt att välja eller tips på någon tjänst som saknas får du jättegärna kontakta mig.


Bild: CC BY SA Kreg Steppe, Flickr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *